Annons
Annons

3 knep för saftigare bröd fritt från gluten

Visst går det att få fluffigt, smakrikt och saftigt bröd utan gluten. Här får du några smarta tips:

Annons

 

Baka saftigt

Tre enkla knep som gör ditt glutenfria bröd saftigare.

1. Tillsätt frukt för fukt. Blanda i fruktbitar, sylt eller mos både för smakens och saftighetens skull. En mosad potatis eller riven morot är också perfekta som baktillsats.

2. Blanda i nötter. Det ger en härlig knaprighet och god smak.

3. Vattna i ugnen. Ställ in en skål vatten medan brödet bakas. Då bildas en knaprig yta som lägger sig som ett lock och stänger inne fukten i brödet.

I magasinet Glutenfritt nr 3 får du ännu fler tips för ett lyckat brödbak. Och jättegoda recept!

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…