Annons

Annons

Äter vi för mycket mjöl?

Dietisten Sofia Antonsson svarar på läsarnas frågor.

Annons

Äter vi för mycket mjöl

Fråga: Beror boomen av glutenintoleranta personer på för mycket mjöl i kosten eller  är det ärftlighet som styr?

Sofia svarar: Det är omöjligt att svara på om intaget av vetemjöl gjort att fler  drabbats av celiaki. Ett par studier de  senaste åren har visat att det är mindre  risk att utveckla celiaki om man väntar  med att införa gluten i kosten. Risken  att drabbas av celiaki är omkring 15 procent om någon annan i familjen  har sjukdomen så visst spelar  ärftligheten in.

Gott & Glutenfritt – baka gott med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!
Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons