Annons

Annons

Baka glutenfria mördegskakor

Av mördeg kan du baka goda kakor med olika form. Smaksätt med kakao eller kanske toppa med en klick sylt eller pärlsocker.

Glutenfri mordeg-Arla

OBS: Den glutenfria mördegen går inte att kavla.

Receptet räcker till 50 st småkakor

200 g smör, kallt
1 krm vaniljpulver
1 dl strösocker
4 msk psylliumfröskal
7 dl potatismjöl

Arbeta ihop ingredienserna i en matberedare eller på en bänk.
Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 min.
Sätt ugnen på 175°. Smaksätt och baka ut degen.
Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Annons

Receptet kommer från Arla.se

LÄS OCKSÅ:

Glutenfria mandelmassebullar med blåbär

Mandelbröd fritt från gluten

Gott & Glutenfritt – baka gott med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!
Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…