Annons
Annons

Frozen yoghurtbars med müsli

Bästa mellanmålet – helt utan tillsatt socker! Gör en stor sats och låt stå färdiga i frysen.

Annons
Frozen yoghurtbars

Vackra, nyttiga och goda bars – helt utan tillsatt socker.

Ca 10 bitar
1 kiwi
6 physalis
6 jordgubbar
1 dl blåbär
1 dl hallon
2 dl sötmandel
2 dl grekisk yoghurt, 10 %
1 dl glutenfri müsli

Skala kiwin och skär den, physalis och jordgubbar i mindre bitar. Lägg alltsammans i en bunke tillsammans med resten av bären.
Hacka sötmandlarna och vänd ner i bunken tillsammans med yoghurt och müsli (spara eventuellt lite müsli till dekorationen). Blanda försiktigt.
Klä insidan av en brödform, 1 1/2 liter, med plastfolie och fördela smeten i formen. Låt stå i frysen i cirka 1 timme och skär sedan upp i bitar och servera direkt. Förvara i frysen.

Receptet kommer från boken Baka Glutenfritt med Ulrika från Bonnier fakta.

Baka glutenfritt med Ulrika

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…