Annons

Annons

Getostfylld ugnsbakad lax

Ett härlig recept! Ugnsbakad lax med smak av medelhavet.

Getostfylld ugnsbakad lax *** Local Caption *** Getost

4 personer:

4 bitar laxfilé à 150 g
200 g getost/chèvre
50 g pinjenötter
200 g körsbärstomater
salt, peppar
1 dl soltorkade tomater
färsk timjan

Sätt ugnen på 175 grader. Skär ett snitt mitt i varje laxbit och lägg dem i en smord ugnsform. Smula sönder getosten och fördela i ”fickorna”. Strö över pinjenötter. Halvera tomaterna och fördela dem runt om. Krydda med salt och peppar. Sätt in mitt i ugnen i 25 minuter.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Strimla de soltorkade tomaterna och strö över dem. Garnera med timjan.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…