Annons

Annons

Pasta med mozzarella och bacon

Pasta är gott och snabblagat.

Annons
glutenfria pasta

Glutenfri pasta med mozzarella och bacon.

4 personer
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 burkar krossade tomater
1 dl vitt vin
1 kruka basilika
300 g glutenfri pasta
2 pkt bacon (140 g/st)
1 pkt minimozzarella

Skala och finhacka lök och vitlök, låt bli glansigt i lite olivolja i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt tomater och vin, låt sjuda 20 minuter. Mixa till en slät sås. Tillsätt hackad basilika.

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Strimla bacon och stek knaprigt, låt rinna av på hushållspapper. Blanda tomatsås och pasta. Lägg upp på stort fat, strö över mozzarellakulor och baconflagor.

Av Bitte Eson Forsberg Foto Anders Norrsell

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons