Annons

Annons

Glutenfri persiko- och limesmulpaj

Baka en glutenfri paj och bjud på till kaffet. Ett recept med spännande topping.

Annons
glutenfri paj

Prova den här härliga persiko- och limepajen med digestivekex i smuldegen.

4-6 personer
3 persikor
2 lime, saft + rivet skal
200 g vit choklad

Smulpaj:
150 g glutenfria digestivekex
100 g smör

Servering:
vispad grädde
limeklyftor

Sätt ugnen på 200 grader.
Kärna ur och dela persikorna i klyftor, blanda med rivet skal och saft från limen. Lägg frukten i en smord ugnsform. Hacka chokladen och strö över.
Mixa glutenfria digestivekex och smör, strö smulblandningen över pajen och grädda i ca 20 minuter.
Servera med vispad grädde och toppa med liten limeklyfta.

Av Bitte Eson Forsberg Foto Anders Norrsell

Prova vår goda blåbärspaj med nötter. Receptet hittar du här>>

glutenfri blåbarspaj

Glutenfri goding med blåbär,nötter och kokos.

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons