Annons
Annons

Glutenfri persiko- och limesmulpaj

Baka en glutenfri paj och bjud på till kaffet. Ett recept med spännande topping.

glutenfri paj

Prova den här härliga persiko- och limepajen med digestivekex i smuldegen.

4-6 personer
3 persikor
2 lime, saft + rivet skal
200 g vit choklad

Smulpaj:
150 g glutenfria digestivekex
100 g smör

Servering:
vispad grädde
limeklyftor

Sätt ugnen på 200 grader.
Kärna ur och dela persikorna i klyftor, blanda med rivet skal och saft från limen. Lägg frukten i en smord ugnsform. Hacka chokladen och strö över.
Mixa glutenfria digestivekex och smör, strö smulblandningen över pajen och grädda i ca 20 minuter.
Servera med vispad grädde och toppa med liten limeklyfta.

Annons

Av Bitte Eson Forsberg Foto Anders Norrsell

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

Prova vår goda blåbärspaj med nötter. Receptet hittar du här>>

glutenfri blåbarspaj

Glutenfri goding med blåbär,nötter och kokos.

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…