Annons

Annons

Glutenfri rör-ihop-kaka

Det här receptet på rör-ihop-kaka med blåbär och kokos blir garanterat en favorit hos både liten och stor! Dessutom går den snabbt och enkelt att baka.

Glutenfritt 3 Janet Gustavsson

12 bitar
100 g smör eller margarin
2 dl strösocker
1 dl potatismjöl
1 dl kokosflingor
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 ägg

Fyllning:
125 g blåbär
florsocker att pudra över

Till formen:
smör och kokosflingor

Annons

1. Smält smöret och låt det svalna.
2. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra formen och strö över med kokosflingor. Rör samman samtliga ingredienser och häll smeten i formen.
3. Strö över bären, spara eventuellt några till dekoration och grädda i ca 25-30 minuter. Låt svalna, pudra över florsocker och skär upp i rutor. Strö över resterande bär.

Av Janet Gustavsson Foto: Erik Karlsson

Glutenfria pain au chocolat

Glutenfria kanelbullar

Glutenfria kokostoppar

Glutenfri solskenskaka

Glutenfri lyxlängd med nutella

Gott & Glutenfritt – baka gott med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!
Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer


Annons

Annons

Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…