Annons

Annons

Glutenfria arraksbollar

Har du glutenfria småkakor eller en bit sockerkaka som blivit över? Ta vara på dem och gör de här smarriga arraksbollarna!

Glutenfria arraksbollar

20 bitar

100 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao, siktad
ca 3 dl glutenfria småkaks- och sockerkakssmulor
punsch eller arraksessens
chokladströssel, glutenfritt

Annons

1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker och kakao poröst. Tillsätt kaksmulorna och blanda noga.
2. Smaka av med punsch eller arraksessens. Låt degen vila i kylen.
3. Forma degen till små runda bollar. Rulla dem i chokladströssel och lägg i små pappersformar.
4. Förvara bollarna kallt.

Recept: Caroline Hofberg
Foto: Ove Lindberg

Tips på annat gott till kaffet:

Glutenfria hasselnötscookies
Glutenfria nougatrutor
Glutenfria nutellaflarn

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…