Annons
Annons

Glutenfria havre och kokoskakor

Småkakor är så gott! Det här är ett enkelt recept som både är snabbakat och gott. Den ringlade chokladen gör kakan lite extra lyxig.

Annons
havre och kokoskakor

Ett snabbakat och gott recept!

ca 50 stycken
2 dl ren havregryn
1 1/2 dl kokosflingor
1 msk Dansukker Fibrex
125 g smör eller margarin
3 msk vatten
1 1/2 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl fin mjölmix
2 tsk bakpulver

Garnering:
mörk choklad

Blanda havregryn, kokosflingor och fibrex i en skål.  Smält matfettet.  Tillsätt vattnet och häll detta över flingblandningen.  Blanda i övriga ingredienser.

Rulla små kulor som läggs på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.

Garnering: Smält lite mörk choklad och ringla över kakorna.

Recept och bild kommer från Dansukker.

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…