Annons

Annons

Glutenfria havre och kokoskakor

Småkakor är så gott! Det här är ett enkelt recept som både är snabbakat och gott. Den ringlade chokladen gör kakan lite extra lyxig.

Annons
havre och kokoskakor

Ett snabbakat och gott recept!

ca 50 stycken
2 dl ren havregryn
1 1/2 dl kokosflingor
1 msk Dansukker Fibrex
125 g smör eller margarin
3 msk vatten
1 1/2 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl fin mjölmix
2 tsk bakpulver

Garnering:
mörk choklad

Blanda havregryn, kokosflingor och fibrex i en skål.  Smält matfettet.  Tillsätt vattnet och häll detta över flingblandningen.  Blanda i övriga ingredienser.

Rulla små kulor som läggs på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.

Garnering: Smält lite mörk choklad och ringla över kakorna.

Recept och bild kommer från Dansukker.

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons