Annons
Annons

Glutenfria våfflor grundrecept

Ett grundrecept är alltid bra att ha i sina receptsamlingar. Fyll och toppa sedan med det du gillar bäst.

Annons
Glutenfria våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

Glutenfria våfflor med blåbärssylt och vispgrädde

8 våfflor
3 dl majsstärkelse
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 dl mjölk
2 ägg
50 g smält smör

Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt mjölken och vispa till en slät smet. Tillsätt ägg och smält smör. Vispa slätt.

Grädda i smort våffeljärn. Vispa smeten mellan varje gräddning.

Tips! Tänk på att våffeljärnet ska vara väl rengjort och att en icke glutenintolerant bör äta första våfflan.

Foto Sjöberg bild

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…