Annons

Annons

Glutenfritt nötbröd utan mjöl

Ett recept laddat med nötter! Nötbrödet är inte bara glutenfritt utan också mycket kolhydratsnålt.

Annons

nötbröd

Baka bröd helt utan mjöl.

1 limpa
100 g sötmandlar
100 g hasselnötter
100 g linfrö
100 g sesamfrö
100 g solrosfrön
100 g valnötter
100 g pistaschnötter
100 g pinjenötter
100 g pumpafrön
6 ägg
1 dl olivolja eller rapsolja
1 tsk salt

Sätt ugnen på 160 grader. Grovhacka nötter och mandlar. Blanda ihop alla ingredienser. Klä en brödform, ca 2 liter, med bakpapper och stjälp över degen i formen.
Ställ formen på nedersta falsen i ugnen och grädda ca 1 timme. Stjälp brödet ur formen och låt svalna på galler.

Av Norska Allers

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons