Annons

Annons

Halloncheesecake

Drömgod halloncheesecake med vispgrädde och jordgubbar.

Annons

Halloncheesecake

Halloncheesecake

8 bitar
12 glutenfria digestivekex
75 g smör
1 tsk vaniljsocker

Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500 g kesella
3 dl hallon

Garnering:
2 dl vispgrädde
12 jordgubbar

Mixa de glutenfria digestivekexen, smör och vaniljsocker. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant och ställ i kylen 4 timmar.

Fyllning: Blötlägg gelatinet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädden, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i grädden. Låt svalna. Blanda ner kesella och mixade hallon. Häll massan i formen och låt stå i kylen 4 timmar. Garnera.

Recept Madeleine Reuterswärd Foto Ann Lindberg

LÄS MER:
Glutenfri äppelkaka med kokos

Glutenfri choklad- och nutellarulle

Glutenfri drömtårta med cheesecakekräm och bär

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons