Annons

Annons

Halloncheesecake

Drömgod halloncheesecake med vispgrädde och jordgubbar.

Halloncheesecake

Halloncheesecake

8 bitar
12 glutenfria digestivekex
75 g smör
1 tsk vaniljsocker

Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500 g kesella
3 dl hallon

Garnering:
2 dl vispgrädde
12 jordgubbar

Mixa de glutenfria digestivekexen, smör och vaniljsocker. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant och ställ i kylen 4 timmar.

Annons

Fyllning: Blötlägg gelatinet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädden, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i grädden. Låt svalna. Blanda ner kesella och mixade hallon. Häll massan i formen och låt stå i kylen 4 timmar. Garnera.

Recept Madeleine Reuterswärd Foto Ann Lindberg

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS MER:
Glutenfri äppelkaka med kokos

Glutenfri choklad- och nutellarulle

Glutenfri drömtårta med cheesecakekräm och bär

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…