Annons

Annons

Glutenfri hallonläskcheesecake

Ett spännande recept på cheesecake med smak av hallonläsk och kondenserad mjölk.

 

Glutenfri cheesecake

Glutenfri cheesecake

8 personer

2 dl sötmandel
2 dl valnötter
8 dadlar

Fyllning:
1 dl hallonläsk
1 dl kondenserad mjölk
500 g färskost

Garnering:
färska hallon

Mixa sötmandel, valnötter och dadlar, tillsätt lite vatten om det behövs. Fördela i glasburkar eller formar.
Mixa hallonlemonad med kondenserad mjölk och färskost, lägg ovanpå nötmixen.
Ställ in i frysen. Ta fram 10 minuter innan servering och toppa med hallon.

Av Janet Gustafsson Foto Erik Karlsson

Här hittar du fler glutenfria recept

Annons

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…