Annons
Annons

Hallonsorbet med smulad maräng

Snabb, enkelt och läskande! Bjud på hallonsorbet till efterrätt.

Hallonsorbet med smulad maräng

Bjud på läskande hallonsorbet till efterrätt.

2 personer
300 g hallon, frysta osockrade
1 dl strösocker
1/2 dl vatten
1/2 citron, saften
2 maränger
en myntakvist

Koka upp socker och vatten. Låt svalna. Mixa de djupfrysta hallonen med sockerlagen och citronsaften.

Annons

Lägg upp sorbeten i glas. Smula över maräng och garnera med mynta.

Av Katarina Stålnacke Foto Ragnar Ómarson

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…