Annons

Annons

Honungsgriljerad julskinka

Sent ute? Ta en smidig genväg och köp färdigkokt skinka och griljera själv. Här får du ett gott recept!

Julskinka

Skinkgriljering – Så grilgerar du en juskinka!

1 färdigkokt julskinka, ca 3–4 kg
1 dl svensk senap
2 msk dijonsenap
1 msk honung
1 äggula
1 dl ströbröd
kryddnejlikor
grönkål

Sätt ugnen på 225 grader.
Rör samman senap, honung o och äggula. Pensla skinkan med blandningen, strö över ströbröd och stick ner kryddnejlikor. Griljera skinkan ca 5–10 minuter tills den fått fin färg. Lägg upp den på fat och garnera med grönkål.

Annons

Har bjuder vi på alla goda recept för att laga ett gott julbord >>

Av Janet Gustavsson Foto Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…