Annons

Annons

Horoskop 9–15/6

Veckans astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

Veckans horoskop

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Det är dags att slutföra en viktig affär. Allt blir inte exakt som du önskat, men du kan ändå vara nöjd. Någon motarbetar dig, och sprider dessutom osanna rykten, men det lyckas du snabbt sätta stopp för.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är bra på att uttrycka dig, och i diskussioner kan ingen rubba dig. Men många försöker och det blir lite hetsigt ibland. Någon som alltid stått på din sida börjar söka sig bort, och det får du lov att acceptera.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du tänker positivt och ser möjligheter där andra backar. Men det trasslar med praktiska saker, och du får uppbåda allt tålamod du har. Ta saker i tur och ordning, annars blir du stående med en massa lösa trådar!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du trivs när du får vara ifred och pyssla med dina egna saker. Samtidigt vill många umgås med dig, och du blir bjuden på trevliga evenemang. Tacka inte nej – du kommer att träffa väldigt spännande människor!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har oväntat svårt att genomdriva det du vill. En eller flera personer motarbetar dig, och du förstår inte vad det handlar om. Möjligen är det rena missförstånd, och du har allt att vinna på att vara öppen och ärlig.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är diplomatisk på ytan, men vet precis vad du vill och kompromissar enbart om småsaker. Ditt vänliga sätt charmar alla, och du får stöd även från dem du inte väntat dig något av. En ny jobbkontakt blir värdefull.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du gör enbart det du måste, vilket i och för sig är en hel del. Någon överskottsenergi har du svårt att uppbåda, och det är inte bra att starta helt nya projekt. Ägna dig istället åt att umgås kravlöst med vänner.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du lyssnar på andra innan du gör något. Sedan planerar du och lämnar inget åt slumpen. Det kanske inte verkar hända så mycket, men du är effektiv när det behövs och drar i fler trådar än vad de flesta anar.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du bör inte utsätta dig för påfrestningar utan ta det lugnt. Umgås med vänner, njut av god mat, gör det som känns bra. I sällskapslivet är du en sammanhållande länk, och du kan hjälpa andra att lösa konflikter.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du blir nervös när det händer saker du inte räknat med. Men folk runt dig tycks ta det väldigt lugnt, så försök lära av dem. Det finns en person du tidigare irriterat dig på, men nu når ni plötsligt fram till varandra.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har lovat mer än du kan hålla. Det är lika bra att förklara det direkt. Vad du behöver är tid. Tid att tänka och att organisera. Det är helt nödvändigt om du ska komma ikapp dig själv.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du behöver harmoni och lugn. Det gäller både yttre och inre plan. Passa gärna på att städa och rensa bort gammalt skräp hemma. Dessutom bör du helst undvika de konfliktsökande personer som vill umgås med dig.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…