Annons

Annons

Glutenfritt! Kaffemuffins

Baka muffins med choklad och kaffe, så är lyckan gjord!

Annons

BAKA OCKSÅ:
Glutenfria minimuffins
Glutenfria minicupcakes med hallon och citron

 Kaffemuffins
12 muffins
125 g smör
2 dl strösocker
2 ägg
4 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
2 msk kaffepulver
1 1/2 dl kesella

Topping:
200 färskost
1 dl florsocker
1 tsk kanel
12 st kaffebönor av choklad

Vispa smör och socker poröst, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda samman torra ingredienser och vänd ner i smörsmeten tillsammans med kesellan.
Fördela smeten i muffinsformar och grädda på 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
Rör samman alla ingredienser till toppingen och spritsa på muffinsen. Toppa med en kaffeböna på varje.

Av Janet Gustavsson Foto Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons