Annons

Annons

Kasslerpytt med stekt ägg

Pytt i panna kan man laga av nästan vilka råvaror som helst, och kassler passar väldigt bra.

Annons
Kasslerpytt med stekt ägg

Kasslerpytt med stekt ägg

4 personer
400 g kassler
1 rödlök
5 cm av en purjolök
200 g skogschampinjoner
8 kokta, skalade potatisar
2 kokta morötter
2 msk Hp-sås
4 ägg
hela inlagda rödbetor
80 g rucola
smör till stekning

Hacka rödlöken och skär champinjonerna i bitar. Tärna potatisen, morötterna och kasslern.
Stek rödlöken och purjolöken, tillsätt champinjonerna. Stek potatisen och morötterna separat.
Stek kasslern och blanda allt det stekta med HP-såsen.
Stek äggen och servera till pytten tillsammans med inlagda rödbetor och rucola.

Recept av Elisabeth Johansson
Foto Ulf Svensson

LÄS OCKSÅ
Pytt i panna med falukorv

Pytt i panna på lövbiff

Laxpytt med sparris

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons