Annons

Annons

Glutenfritt! Kokosbar med torkad frukt

Perfekt som mellanmål! Enkelt och gott recept!

Annons

Kokos
8 bitar
1 dl sötmandel
1 1/2 dl riven kokos
2 dl torkad frukt, t ex aprikoser, fikon, russin
2 msk kokosolja
1/2 dl konc äppeljuice
3 dl havregryn, ren havre

1. Klä en fyrkantig form, ca 10×15 cm, med bakplåtspapper.
2. Mixa mandel, kokos, torkad frukt och olja i en matberedare. Tillsätt äppeljuice och kör igen. Arbeta till sist in havregrynen. Tryck ut blandningen i formen och platta till hårt med en sked. Täck med bakplåtspapper och ställ i kylen till nästa dag. Ta fram formen, lossa kakan och skär den i bitar.

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons