Annons

Annons

Leif Mannerströms bästa stektips!

Lyxa till matlagningen med Mannerströms gourmetstekpanna – en given favorit i köket!

Annons

leif-mannerstrom

LÄS OCKSÅ: Så rengör du din gjutjärnspanna

1. Ta fram köttet i god tid innan det ska stekas så det blir rumstempererat.
2. Torka av köttet så ytan blir torr, för att få en jämn och fin stekyta.
3. Har köttet en fettkant, skär några snitt i kanten. Då ligger köttet plant under stekningen.
4. Hetta upp olja och lägg sedan i lite smör, när smöret slutat fräsa och fått en gyllenbrun färg är det dags att lägga i köttet.
5. Lägg i köttet ”från” dig, så riskerar du inte att du bränner dig på skvätt ifrån smöret och oljan.
6. Låt köttet vila en stund efter stekning, då stannar köttsaften kvar inne i köttet.

Köp Leif Mannerströms gourmetstekpanna till specialpris genom oss >>

stekpanna-mannerstrom

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons