Annons
Annons

Mandelbröd fritt från gluten

Hembakat är godast! Baka ett läckert matbröd med mandelmjöl fritt från gluten.

Mandelbröd
1 bröd
6 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1/2 msk salt
2 tsk bakpulver
1/2 msk mortlad fänkål
3 msk solroskärnor
2 msk sesamfrön
1 1/2 msk linfrön
3 dl turkisk yoghurt
6 ägg

Blanda alla torra ingredienser. Vispa ihop ägg och yoghurt och tillsätt i blandningen.
Låt degen svälla i 15 minuter och häll den sedan i en smord form.
Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader, i ca 45 minuter.

Annons

Foto Lina Eidenberg Adamo

Prova att baka våra omtyckta hälsolimpa>>

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…