Annons

Annons

Chokladdoppade marsipanägg med strössel

Söta marsipanägg i fina färger passar perfekt till påsk! Och extra gott när de doppas i mörk choklad och strössel.

Marsipan doppad i choklad recept

Chokladdoppade marsipanägg med strössel

ca 20 st

50 g rosa marsipan
50 g gul marsipan
50 g grön marsipan
50 g mörk choklad

Garnering
strössel

1. Forma marsipanen till ägg 
i olika färger.
2. Smält chokladen över varmt vattenbad eller i mikron. Doppa äggens underdel först i chokladen och sedan i strössel. Ställ på bakplåtspapper för att stelna.

Annons

Recept och
 foto: Åsa Swanberg

Prova också:

Påsktårta med lime och kola

Marsipankycklingar till påsk

Påskens godaste pyssel!
Gilla Året Runt på Facebook

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…