Annons

Annons

Chokladdoppade marsipanägg med strössel

Söta marsipanägg i fina färger passar perfekt till påsk! Och extra gott när de doppas i mörk choklad och strössel.

Marsipan doppad i choklad recept

Chokladdoppade marsipanägg med strössel

ca 20 st

50 g rosa marsipan
50 g gul marsipan
50 g grön marsipan
50 g mörk choklad

Garnering
strössel

1. Forma marsipanen till ägg 
i olika färger.
2. Smält chokladen över varmt vattenbad eller i mikron. Doppa äggens underdel först i chokladen och sedan i strössel. Ställ på bakplåtspapper för att stelna.

Annons

Recept och
 foto: Åsa Swanberg

Prova också:

Påsktårta med lime och kola

Marsipankycklingar till påsk

Påskens godaste pyssel!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…