Annons
Annons

Mexikansk köttfärsröra – allt i ett

Ibland måste det gå fort. Här är middagen du lagar på en halvtimme.

Annons

Mexicansk köttfärsröra
4 personer

500 g blandfärs
1 gul lök
2 msk rapsolja
1 påse tacokrydda
2 dl vatten
2 dl ris
1 pkt krossad tomat, 400 g
250 g körsbärstomater
2 dl majskorn, frysta

Topping:
1-2 avokado
1 röd paprika
1 dl persilja

Bryn färs tillsammans med finhackad lök i oljan i en stor stekpanna. Tillsätt tacokrydda, vatten, ris, krossad tomat, cocktailtomater och låt puttra 10 minuter. Tillsätt majsen och koka ytterligare 5 minuter.
Toppa med skalad och tärnad avokado, strimlad paprika och persilja.

Tips! Servera köttfärsröran med ris eller varma tortillabröd om du vill ha det matigare.

Recept av Janet Gustavson
Foto Erik Karlsson

Recept: Laga vår populära tacogratäng >>

Fredagsgod tacogratäng

Fredagsgod tacogratäng

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…