Annons

Annons

Glutenfria minicupcakes med citron och hallon

Baka minicupcakes och bjud på till fikat. Så gott!

Annons

Minicupcakes med citron och hallonca 12 cupcakes
100 g smör
1 dl socker
3 ägg
1 citron, rivet skal
1 1/4 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver

Topping:
100 g Philadelphiaost
1/2 dl florsocker
1/2 dl hallon

Sätt ugnen på 225 grader och ställ upp 12 minicupcakesformar i en muffinsplåt eller på en vanlig plåt.

Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg, ett i taget, och vänd sedan ner citron, potatismjöl och bakpulver. Häll upp smeten i formarna.

Grädda i mitten av ugnen 12-15 minuter och låt sedan svalna. Rör försiktigt ihop ost och florsocker. Vänd varsamt ner hallon och häll smeten i en sprits med stjärntyll. Spritsa upp toppingen på varje cupcake och toppa med ett helt hallon.

Av josephinepalm.com Foto jessicalund.se

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons