Annons

Annons

Glutenfria minicupcakes med citron och hallon

Baka minicupcakes och bjud på till fikat. Så gott!

Minicupcakes med citron och hallonca 12 cupcakes
100 g smör
1 dl socker
3 ägg
1 citron, rivet skal
1 1/4 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver

Topping:
100 g Philadelphiaost
1/2 dl florsocker
1/2 dl hallon

Sätt ugnen på 225 grader och ställ upp 12 minicupcakesformar i en muffinsplåt eller på en vanlig plåt.

Annons

Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg, ett i taget, och vänd sedan ner citron, potatismjöl och bakpulver. Häll upp smeten i formarna.

Grädda i mitten av ugnen 12-15 minuter och låt sedan svalna. Rör försiktigt ihop ost och florsocker. Vänd varsamt ner hallon och häll smeten i en sprits med stjärntyll. Spritsa upp toppingen på varje cupcake och toppa med ett helt hallon.

Av josephinepalm.com Foto jessicalund.se

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…