Annons

Annons

Minikrustader med brieost och druvor

Härligt frasiga minikrustader av filodeg fyllda med brieost, vindruvor och mandel!

Har du inte minimuffinsbleck kan du använda färdiga minikrustader.

Minikrustader med brie

8 stycken

ca 75 g filodeg eller 
8 minikrustader
25 g smör
Fyllning:
100 g brieost
16 röda kärnfria vindruvor
2 msk flagad mandel

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Skär filodegen i 16 rutor som är 8×8 cm. Pensla filodegsplattorna
 med smält smör och lägg ihop
 dem två och två. Lägg plattorna
i ett minimuffinsbleck.
3. Fyllning: Skär osten i 8 bitar
och lägg på filodegen. Lägg i vindruvor och strö över flagad mandel. Grädda i 8–10 minuter.

Annons

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Pontus Ferneman

Prova också:

Tomat- och briepaj

Kronärtskocksbottnar med ädeloströra

Frasiga räksnittar med färskost

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…