Annons

Annons

Panerad torskrygg med tomatsås

Torsken blir extra god med kapris och sardeller.

Annons
Panerad torskrygg med tomatsås

Panerad torskrygg med tomatsås

4 personer
4 portionsbitar torskrygg
salt, peppar
1 dl glutenfritt ströbröd
700 g potatis, gärna delikatess

Sås:
2 tomater, tärnade
1 rödlök
2 msk rapsolja
3 msk kapris
4 sardeller
1 dl hackad persilja
salt, peppar

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg torsken i smord ugnsform. Salta och peppra, strö över det glutenfria ströbrödet. Ställ in i ugn ca 15 minuter.
Koka potatisen.
Tärna tomat och rödlök. Låt allt bli varmt i rapsolja i en kastrull. Tillsätt kapris, hackade sardeller, persilja och smaka av med salt och peppar.

Recept Janet Gustavsson Foto: Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ
Nötpanerad lax

Gremolatapanerad kycklingfilé

Läcker fiskgryta

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons