Annons

Annons

Pannkakor med fläderblom

Bjud på spännande pannkakor med fläderblommor.

Fläderpannkakor

Fläderpannkakor

4 personer

3 dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 ägg
25 g smält smör
1 knivsudd salt
8 fläderblom

Servera med:
vispgrädde
jordgubbar

Skölj fläderblommorna. Vispa mjölk och ägg tillsammans, tillsätt mjölet, lite i taget, därefter det smälta smöret och saltet. Låt stå och svälla en stund. Häll upp smet i stekpannan, lägg i en fläderblom genast med blommorna nedåt. Klipp bort skaftet. Vänd pannkakan som vanligt.

Annons

Servera med vispad grädde och jordgubbar.

Av Bitte E:son Forsberg Foto Anders Norrsell

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…