Annons
Annons

Pestosnurror

Snittarna kan varieras och även fyllas med röd pesto och tapenade. Goda både varma och kalla. Kan göras i förväg och förvaras täckta med plastfolie eller i burk med tättslutande lock.

Fler recept på goda tilltugg hittar du här

pestosnurror

ca 24 stycken:
1 kyld rektangulär smördeg
3 msk grön pesto
8–10 soltorkade tomater i
olja
1 1/2 dl riven lagrad ost

Sätt ugnen på 225 grader.
Bred ut smördegen och bred pesto på hela plattan. Hacka tomaterna och strö dem över. Rulla ihop tätt från långsidan.
Skär i 1–1 1/2 cm bitar och lägg på bakpappersklädd plåt.
Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter, tills snurrorna fått en fin färg.

Annons

Av Bitte Eson Forsberg Foto Anders Norrsell

Fler recept på goda tilltugg hittar du här

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…