Annons

Annons

Glutenfria rabarberbullar i långpanna

Rabarberbullar fria från gluten! Receptet ger 20 somriga ,saftiga och goda bullar.

rabarberbullar

Glutenfria rabarberbullar i långpanna.

ca 20 stycken
en sats grunddeg, recept finns här>>

Fyllning:
3 dl tärnade rabarber
100 g färskost
3 msk strösocker
1 ägg till pensling
pärlsocker

Gör grunddegen, låt jäsa övertäckt 1 1/2 timme.
Bred ut i långpanna klädd med bakplåtspapper, låt jäsa övertäckt 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.
Låt rabarberna mjukna i några matskedar vatten i en kastrull, rör i färskost och socker.
pritsa eller klicka fyllningen jämnt över degplattan. Pensla med ägg och strö över pärlsocker, grädda 15–20 minuter. Skär upp i fyrkanter.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Av Janet Gustavsson Foto Erik Karlsson

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…