Annons

Annons

Räktoast med ägg och dill

Snabbt och gott och lagom lyxigt en fredagskväll.

Räktoast med ägg och dill

4 personer

4 skivor formfranska
1 matsked smör
4 salladsblad
1 kg räkor med skal
2 löskokta ägg
2 dl crème fraiche
salt och peppar
1 dl hackad dill

Garnering:
några räkor
dill och citron

Annons

Stek brödskivorna i smör. Lägg på salladsblad.
Skala räkorna. Spara åtta stycken till garnering. Blanda samman resterande med hackade löskokta ägg, crème fraiche, salt, peppar och dill.

Fördela på mackorna.
Garnera med några räkor, dill och citron.

Prova också:

Smörgås med räkröra

Helgmys med varma mackor

Smörrebröd med lax och pocherat ägg

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…