Annons

Annons

Så blir äggen lättskalade

Magiska knepet för att skala ägg enkelt – så här trodde du aldrig att du skulle koka dem.

Annons

Så skalar du ägg

LÄS OCKSÅ: 7 anledningar till att äta ägg dagligen

Vi har alla varit där, när äggen är färdigkokta och det är dags att skala så verkar skalet helt hopplöst att få bort. Resultatet blir allt annat än den ovala perfektion vi hade önskat sätta tänderna i och i värsta fall kan hela ägget bli förstört.

Nu är det slut på frustrationen! Vi lär dig världens enklaste knep som gör äggen superlättskalade med perfekt resultat varje gång!

Koka ägg så att det blir lätt att skala

Koka upp vattnet med ägget precis som vanligt, tillsätt lite citronsaft när vattnet kokat upp och sänk värmen.

Som en bonus förbättrar citronsaften smaken och nej, äggen tar inte smak av citron.

Låter det FÖR enkelt? Testa och se vad som händer!

Källa: Expressen 
Av Malin Perlheden/Allers
Foto AOP-IBL

LÄS OCKSÅ: Älskade ägg – 5 tips på mättande frukostar 

Frukost ägg

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons