Annons

Annons

Så lyckas du med glutenfri bakning – vår bloggare tipsar

Anneli Andersson, vår glutenfria bloggare ger dig 3 snabba tips för att lyckas med att baka glutenfritt.

Annons
tips för att lyckas med glutenfri bakning

Hur lyckas jag med glutenfria bullar?

Bästa tipsen för glutenfri bakning:

1.  Väg mjölet. Det ger ett säkrare resultat än att mäta eftersom glutenfritt mjöl lätt packas samman. Ofta står det på mjölpåsen hur mycket en deciliter väger.

2.  Tänk på att en glutenfri deg ofta ska vara lös och kladdig. Det kan kännas lockande att tillsätta extra mjöl men håll dig till receptet, annars är risken stor att resultatet blir torrt och smuligt.

3.  Övning ger färdighet. Ju mer du bakar, desto bättre blir du på att känna av hur degen ska kännas och hur bakningens kemi fungerar.

Följ Annelis glutenfria blogg: Glutenfria godsaker

Av Sofia Gerholm Foto Anneli Andersson

Gott & Glutenfritt – baka gott med vår webbguide!

Så bakar du glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!
Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny

LÄS OCKSÅ





Annons

SENASTE FRÅN ÅRET RUNT


Annons