Annons
Annons

Smulpaj med rabarber

Äntligen är rabarberna på gång, bjud på smarrig paj till kaffet! Ett enkelt recept med få ingredienser.

Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

6 personer
3 dl vetemjöl
1 dl cornflakes
2 dl strösocker
175 g smör eller margarin

Fyllning:
300 g rabarber
200 g hallon, frysta
1 dl råsocker

Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa mjöl, flingor, socker och smör till en smulig massa. Lägg hälften i botten av en pajform.
Skär rabarberna i bitar och blanda med hallon och råsocker. Lägg ner i pajformen och strö över resten av smuldegen.
Grädda ca 30 minuter tills smulorna fått fin färg.

Annons

Av Bitte E:son Forsberg Foto Anders Norrsell

LÄS MER:
Smarrig rabarberpaj

Supergod rabarberkaka

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…