Annons
Annons

Tagliatelle med bacon och champinjoner

Ett perfekt middagstips mitt i veckan. Gott och enkelt!

pasta
4 personer
300 g tagliatelle
2 pkt bacon
200 g champinjoner
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 röd lök, strimlad
1 dl crème fraiche
2 msk olivolja
1 dl hackad persilja
1 dl parmesan, grovt riven

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Tärna baconet och skiva champinjonerna. Stek det tills
baconet är knaprigt.
Finhacka vitlöken och strimla rödlöken och vänd ner det.
Vänd ner svamp, bacon och lök i pastan. Blanda ner crème
fraiche, olivolja och hackad persilja.
Servera i djupa tallrikar och strö över parmesan.

Annons

Här hittar du fler enkla vardagsrecept:
Kycklingpasta med grillad paprika
Räkpasta med het tomatsås

Av Janet Gustavsson Foto Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…