Annons

Annons

Mandeltryfflar med vit choklad

Ljuvligt krämig tryffel på vit choklad i en perfekt kombination med mandel!

Tryffel med mandel och vit choklad

ca 20 st

150 g vit choklad
½ dl vispgrädde
25 g smör
75 g mandelmassa

Garnering
200 g vit choklad
hackad mandel

1. Hacka chokladen och blanda den med grädde i en kastrull. Värm på svag värme tills chokladen har smält.
2. Ta bort kastrullen från plattan och rör ner smör och mandelmassa. Låt svalna i kylskåp.
3. Rulla smeten till bollar. Smält chokladen över varmt vattenbad och doppa bollarna i chokladen. Dekorera med några bitar hackad mandel.

Annons

Recept och
 foto: Åsa Swanberg

Prova också:

Glutenfritt! Chokladtryffeltårta

Påsktårta med lime och kola

Söt efterrätt till påsk

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…