Annons

Annons

Ugnsrostad potatissallad med pepparrot

Fransk senap, honung och rödlök ger smak till denna härliga potatissallad som passar till de flesta grillrätter.

potatis

Ugnsrostad potatissallad med pepparrot

4 personer
600 g färskpotatis
2-3 msk smör
1 dl hackad dill
2 rödlökar, finhackade
1/2 dl rapsolja
1 msk fransk senap
1 msk flytande honung
4 msk riven färsk pepparrot
1/2 dl hackad dill
flingsalt

Annons

Sätt ugnen på 225 grader.
Tvätta potatisen, dela i mindre bitar om de är stora. Lägg i en långpanna med bakplåtspapper. Klicka över smöret. Rosta potatisen mitt i ugnen ca 30 minuter tills den är klar.

Rör samman rödlök, rapsolja, senap, honung, riven pepparrot och dill. Vänd ner potatisen i blandningen. Smaka av med flingsalt.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…