Annons
Annons

Vad ska man som nybörjare tänka på när man bakar glutenfritt?

Vår expert Sofia Antonsson svarar på läsarnas frågor,

Baka glutenfritt formbröd

Fråga: Vad ska man som nybörjare tänka på när man bakar glutenfritt?

Svar: Börja med att baka med en färdig mjölmix. Köp hem Fiberhusk, Pofiber och Fibrex. Sedan är det bara att leta upp ett recept. Det enklaste brödet att börja med är fillimpa. Det är ett bröd med bikarbonat som inte behöver jäsa. Frö­knäcke är också ett enkelt bröd. Vartefter du lär dig så kan du baka med naturligt glutenfria mjölsorter. Det går också att sätta glutenfri surdegsgrund.

Annons

Recept – Glutenfri filmjölkslimpa

Fler frågor och svar:
När jag bakar glutenfritt blir allt ganska platt, vad gör jag för fel?

Kan jag byta samma mängd vanligt mjöl mot glutenfritt i ett recept?

Varför blir mitt nybakta bröd torrt redan efter några timmar?

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ



Annons

Annons

Annons



Annons


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Laddar startsidan…