Annons

Annons

Varför blir mitt nybakta bröd torrt redan efter några timmar?

Vår expert Sofia Antonsson svara på läsaranas frågor.

havrefrallor

Fråga: Varför blir mitt nybakta bröd torrt redan efter några timmar?

Svar: Glutenfritt bröd håller sig sällan mer en ett par timmar i rumstemperatur. Det bästa är att antingen äta direkt eller att skiva upp och frysa in det. Sen är det bara att ta fram och rosta på eller värma i ugnen en stund så blir det som nybakat.

Annons

Recept – Glutenfritt formbröd

Fler frågor och svar:
Vad ska man som nybörjare tänka på när man bakar glutenfritt?

När jag bakar glutenfritt blir allt ganska platt

Kan jag byta samma mängd vanligt mjöl mot glutenfritt i ett recept?

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…