Annons

Annons

10 enkla skönhetstips!

Känner du dig stressad och tycker att makeupen och hudvården tar för lång tid. Här är 10 skönhetstips som görs i expressfart!

Mature woman doing make up

1. En universalsalva i handväskan är perfekt om du vill lugna allt från en röd näsa till nariga läppar eller torra nagelband.

2. Få läpparna att se vackra och fylliga ut genom att applicera ett läppglans på mitten av läpparna. Avsluta med att dutta en ljus concealer strax ovanför amorbågen, det ger läcker pluteffekt.

Annons

3. Ett enkelt knep för fräschare look är att applicera concealer i en triangulär form (som pekar nedåt) under ögat. Det ger dig ett omedelbart minilyft.

Gilla Året Runt på Facebook

4. Välskötta naglar gör stor skillnad för hela looken. Varför inte välja ett långvarigt nagellack eller ett gellack, måla naglarna själv eller låt göra på salong? Gellack t ex shellack brukar hålla i  2-3 veckor.

5. Torrschampo är den stressades bästa hårvän. Finns i små handväskvänliga flaskor och förutom att fräscha till håret brukar torrschampot också ge hygglig volym.

6. Foundation, är a och o för en jämn fin ton i ansiktet. Lättast att applicera är en cushion foundation som både är praktisk och lätt att bära med sig i handväskan. Sen kan man bara dutta på vid behov under dagen.

7. Rouget ger ansiktet direkt ett piggare och friskare utseende.

8. Långa och bångstyriga ögonfransar? Använd en ögonfransbörjare innan du sätter på mascara.

9. Svullna ögon? Ett par fuktgivande eye-pads ger undervärk på några minuter.

10. En så kallad askungekräm är ett quick fix för ett snabbt uppfräschat ansikte, minskar torrhet och fina linjer i ett nafs.

Av Katarina Markiewicz Foto AOP–IBL

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…