10 favoriter under 100 kronor i vår butik

Gapar plånboken tom efter sommarsemestern? Ingen fara! Det finns massor av saker du kan unna dig i alla fall till en liten peng. Här är tio favoriter från vår shop som du kan beställa hem utan att bli ruinerad.

Beställer du för 300 kronor bjuder vi dessutom på frakten!

10 fynd för under hundralappen i vår butik

Vrålsnygg sjal i cerise 

Den här läckra sjalen passar till precis ALLT! Sjalen är unikt designad för oss och tillverkad i mjuk polyester i den trendiga färgen!

Läs mer och beställ här

2. Fyllbara hantlar

Att träna med hantlar ger bra och allsidig träning. De här smarta träningsredskapen fylls med vatten som gör dem lätta att bära med sig och anpassa efter det motstånd du vill ha!

Läs mer och beställ här

3. Sarong och strandväska

En praktisk strandväska med matchande sarong är ett måste i varje kvinnas garderob! Väskan i vårt fina set är stor och rymlig och stängs med blixtlås. Sarongen är tillverkad i tunn och skön bomull med generösa mått.

Läs mer och beställ här

4. Silikonform med hjärtan

Nu kan du göra eget godis med lyxkänsla! Den här praktiska silikonformen har 15 hjärtformade hål där du kan frysa alltifrån vatten till choklad. Bara fantasin sätter gränserna!

Läs mer och beställ här

5. En smart jäskorg

Ta brödbaket till nästa nivå med en smart jäskorg! Brödet blir både högre och jämnare och får ett snyggt mönster!

Läs mer och beställ här

6. Frysform i silikon

I den här kan du frysa matportioner, såser, buljong, sylt – ja, praktiskt taget vad du vill! Silikon är det perfekta materialet att frysa i då det motstår höga temperaturer men även går att använda i mikrovågsugn, ugn och frys.

Läs mer och beställ här

7. Snygg löpare

Den klassiska löparen Marit är designad av Anna Nyblom Kollén. Löparen är av en lantlig och tidlös modell och tillverkad av slitstark bomull.

Läs mer och beställ här

8. Picknickkorg med kylfunktion

Den snygga röda picknickkorgen är hopvikbar och har handtag i aluminium. Materialet är lät att torka av och korgen stängs med en dragkedja. Lika bra till picknicken som till shoppingrundan.

Läs mer och beställ här

9. Stektermometer

Här är redskapet som ger dig perfekt tillagat kött – varje gång!

Läs mer och beställ här

10. Snygg randig väska

Fräsch väska i naturmaterial – höjd 31 cm och bottendiameter 33 cm. Rymlig och tål maskintvätt.

Läs mer och beställ här

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


KommenteraSENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNTLaddar startsidan…