Annons

Annons

10 julklappstips – under 299 kronor!

Nu börjar det bli dags att köpa årets julklappar. Här tipsar vi om några saker som står på våra önskelistor.

Vackert uppläggningsfat
Ett vackert och generöst ovalt uppläggningsfat i härlig röd färg. Fatet är gjort i keramik och mäter ca 30×40 cm. Dekorativt året om, kanske extra fint till julens alla fester eller som en julklapp

Annons

TILL ERBJUDANDET »

fat

Mönstrat bäddset
Vi har tagit fram ett fräscht och härligt påslakan med tillhörande örngott i fint mönster. Färgerna är i klassiskt blå-vitt och passar i alla hem.
TILL ERBJUDANDET »

allas_badd

Baka enkelt med silikonkavel

En silikonkavel gör din bakning smidig och enkel! Varken deg, karamellfärg eller degvätska fastnar i kaveln och den rullar lätt och jämnt. För bästa resultat, pudra kaveln med lite mjöl. Den är dessutom enkel att rengöra!

TILL ERBJUDANDET >>

silikonkavel

Snyggt armband
Snyggt svart armband i läder med silverpläterade berlocker.
TILL ERBJUDANDET »

arband_berlocker_2

Krydda med stil
Exklusiv pepparkvarn från Leif Mannerström som är hela 32 cm hög i högblank finish. Den är också mycket greppvänlig. Pepparkvarnen har keramisk kvarn av hög kvalitet. Snyggt förpackad i en elegant presentask som är trevlig att ge bort.

TILL ERBJUDANDET >>

pepparkvarn

Se upp i mörkret!
Ett reflexband är perfekt att ha under den mörka årstiden. Lätt att knäppa på och av och funkar lika bra såväl över jackan som över tröjan. Reflexbandet är reglerbart i storlek och passar alla.

TILL ERBJUDANDET >>

rflexband

Set med Berså-produkter
Berså hör till formgivaren Stig Lindbergs mest kända dekorer och är idag närmast en ikon. Stig Lindberg skapade mönstret redan 1960 för Gustavsbergs Porslinsfabrik. Mönstret har en vit botten och ett mönster av klargröna rundade blad som växer parvis i vertikala rader.

TILL ERBJUDANDET »

bersa

Vackert kuddfodral
Storblommigt kuddfodral i tjock och fin quiltad bomull. En härlig färgklick till hemmet som passar fint i både vardagsrummet och sovrummet men även utomhus.
TILL ERBJUDANDET »

kuddvit

Iittala ljuslyktor – en klassiker!
De två ljuslyktorna har de vackra färgerna ”Grå” och ”Regnblå” och är lättplacerade överallt i hemmet.
TILL ERBJUDANDET »

ljuslyktor

Praktisk multihackare
Här är lösningen på alla problem i köket: Multihackaren. Den har ett genialt system för att göra t ex sallader samt skära grönsaker och frukt. Allt kan du göra med detta rejäla men smidiga verktyg – praktiskt, bekvämt och det sparar dessutom utrymme!
TILL ERBJUDANDET »

multihackare

Du hittar ännu fler prisvärda julklappstips i vår webbshop >>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…