Annons

Annons

10 tips – så blir du nyårssnygg!

Nyårsafton närmar sig. Nyårsfest, lugn middag eller krogbesök med vännerna? Oavsett vad du gör är det roligt att vara lite extra snygg inför det nya året. Här är våra bästa tips!

nyar

1. Börja med en ordentlig ansiktsrengöring och en härlig fuktmask. Smörj därefter in ansiktet med ett fuktserum. Serumet hjälper din dagkrämen att verka bättre.

2. Känns huden runt ögonen mörk och svullen? Läs vår artikel om hur du motverkar trötta ögon här!

Annons

3. Med en primer jämnar du ut huden och grundar inför makeupen. Därefter är det dags för en passande foundation. Är du osäker på färg fråga expediten i butiken.

Gilla Året Runt på Facebook

4. Frossa i vacker skimrande ögonskugga som passar perfekt på nyår. Börja även här med en ögonskuggsprimer på ögonlocket som jämnar ut och får ögonskuggan att fästa bättre. Satsa också på en bra ögonskuggsborste, det underlättar när du ska lägga på skuggan. På nätet hittar du lättbegripliga instruktionsfilmer hur du på bästa sätt ska tänka då du lägger ögonskugga. En grundregel är ljusast skugga i ögonvrån och högst upp på locket, alldeles nedanför ögonbrynet, för att ”öppna” upp ögat.

5. Snygga bryn är a och o. Läs här hur du får festens tjusigaste bryn

6. Känner du för längre ögonfransar? I dag finns en mängd modeller lösögonfransar att köpa i butik. Behöver du inga extrafransar använd först en ögonfranstång och sätt därefter på ordentligt med mascara. Gärna några extra penseldrag i sicksack-rörelser från fransroten och uppåt. Dramatiska ögon är aldrig fel på nyårsafton.

7. Rosiga kinder, applicera rouge i en rak linje på kindbenet – det lyfter ansiktet. Le så att kindäpplet formar sig runt och applicera lätt med cirklande rörelser på den runda formen.  Men se till att rougen inte  hamna för nära näsan!

8. Fina läppar, använd läppenna, välj en ton som matchar läppstiftet. Applicera sedan läppstift och därefter lite transparent puder över. Avsluta med ytterligare ett lager av läppstift.

9. Låt det glittra! Använd glittrande body lotion till dekolletaget, sätt glitter i håret eller bär glittriga, glammiga accessoarer.

10. Håret sätts lättare upp om det inte nytvättat. Styla med vackra hårsmycken. Här hittar du 63 tips för friskare hår

Gott nytt år!

Av: Katarina Markiewicz
Foto AOP-IBL

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…