Annons

Annons

TV-pärlor du inte ska missa!

2546989

December är fullt av stök, klappköp och aktivitet. Men du behöver också koppla av. När du läst ut din Året Runt ger vi dig här tre tips på nya tv-serier som startar i december och som du absolut inte ska missa!

Annons

1. När döden kom till Pemberly. Ett storslaget drama i tre delar.

Elizabeth och Darcy, gifta sedan sex år och med en ung son, förbereder sin årliga bal på det magnifika godset Pemberley. Plötsligt anländer Elizabeths syster Lydia utan förvarning och skriker i panik att hennes man, Wickham, mördats.

Darcy leder sökandet i skogen och hittar en illa tilltygad kropp, men det visar sig att det inte är Wickham utan tvärtom hans resesällskap som dödats. Det dröjer inte länge förrän spekulationer och misstankar tar fart. Familjen Darcy hamnar mitt i mordutredningen, ett mystiskt virrvarr av hemligheter och förräderi som hotar allt som familjen håller kärt. Serien är baserad på PD James bästsäljare “Death comes to Pemberley”, som i sin tur är en fortsättning av Jane Austens klassiker ”Stolthet och fördom”.  Börjar på SVT1 på lördag 6 december 21.30. Foto: Robert Viglasky/Endemol

Marcopolo

2. Marco Polo. Den 12 december kommer Netflix nya originalserie om upptäcksresande ut. Som vi ser fram emot det! Alla tio avsnitten läggs ut den dagen. Lycka för alla med Netflixabonnemang.

MANK8159.JPG

3. Stjärnorna på slottet. Det startar 27 december kl 20 i SVT1. Alltså när julfriden lagt sig. Årets uppsättning deltagare känns roligare än på många år. Och allt annat än fridfulla. Kan bli hur bra som helst. Årets deltagare är Rikard Wolff, Helena Bergström, Örjan Ramberg, Özz Nûjen och Harriet Andersson. Foto: Mattias Ankrah/SVT


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…