Annons

Annons

Horoskop 21–27/1

Läs veckans astro!

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du behöver dra ner på tempot och vara själv ibland – då får du dina bästa idéer. Nu finns en person som stör dig på olika sätt, och det blir lite stickigt mellan er. Var diplomatisk hellre än att gå in i en öppen konflikt!
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är utåtriktad och nyfiken. Nya vänner kommer in i ditt liv. Däremot finns det någon du känt länge som det nu inte alls fungerar med. Det är lika bra att ni tar en paus från varandra innan det uppstår större problem.
Tvillingarna

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Händelser inom familj och släkt kräver ditt engagemang. Mest handlar det om trevliga saker, men det är ändå mycket att ta ställning till. Du har svårt att koppla av och bara vara ledig. Det är också en resa på gång.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du måste vara effektiv och börja organisera din vardag bättre. Fundera noga på vilka rutiner som verkligen behövs och vilka som bara ger problem och förseningar. Och våga sedan genomföra förändringar!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Lita på din intuition! Den är stark just nu, och det kan underlätta många beslut. Dina relationer fungerar bra, även om du är onödigt försiktig med nya människor. Vill du utvidga din vänkrets måste du bli öppnare.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du engagerar dig i andra och lyssnar utan att döma. Därför får du många förtroenden. Det finns en del praktiska problem som måste lösas, och där är du snabbtänkt och välorganiserad. Folk blir imponerade! 
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har mycket på gång, och allt börjar lovande. Men energin är instabil. Oftast tappar du gnistan efter ett tag, och många halvfärdiga projekt blir liggande i väntan på ny inspiration. Dina relationer fungerar bättre.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har mycket energi och föredrar att göra saker genast istället för att grubbla. Om andra inte hinner med hjälper du dem utan att ens vänta dig något tack. I kärleken är det ganska ljummet, men vänskap fungerar bra.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är öppen och kan prata med alla slags människor. Men du måste tänka dig för innan du avslöjar hemligheter för folk du knappt känner. Du kan vara lite naiv – alla är inte ärliga trots att du så gärna vill tro det.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du utvecklar nya ideér och håller i många trådar. Men du får jobba hårt om allt ska gå ihop. Blir du erbjuden hjälp så tveka inte. Ta tacksamt emot den – överdriven stolthet gör bara att du motarbetar dig själv!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har massor av goda idéer, åtminstone enligt dig själv. När folk kommer med invändningar blir du förvånad. Kanske går du för fort fram för somliga? Var lite smart, visa tålamod, så blir det som du vill till slut.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Någon du länge undvikit dyker upp i ditt liv igen, utan att du kan hindra det. Troligen har ni mer gemensamt än du tror. Var inte negativ, försök se personens goda sidor! På jobbet väntar framgång och erkännande.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…