Annons

Annons

Horoskop 10–16/11

Vår astrolog, Monica Hortell ställer veckans horoskop.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Det händer saker som du inte räknat med. Det mesta går åt det positiva hållet, så försök inte bromsa utvecklingen! Du har bra förmåga att stötta folk omkring dig, och det finns särskilt en person som verkligen behöver dig.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
En underliggande konflikt har oroat dig ett tag. Det är dags att reda ut den nu, och om du tar initiativet kommer alla att bli lättade. Jobbmässigt är det mycket på gång, och det ser ut som att du får mer ansvar framöver.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du träffar mycket folk, både gamla vänner och helt nya bekanta. Alla har något intressant att berätta, och du får så många nya intryck så du blir alldeles matt. I kärleken är det dock stabilt, och din partner stöttar dig i alla lägen.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Saker och ting förändras snabbt, och det är flera andra människor inblandade. Det finns någon du inte riktigt litar på, fast du kan inte förklara varför. Lyssna på intuitionen, och håll dig till dem som du vet vill ditt bästa!
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du hamnar i diverse diskussioner som ofta leder lite för långt. Alla inblandade låser sig och ingen vill backa. Den som har bäst förutsättningar för att lösa allt är faktiskt du, men då måste du släppa på din egen prestige.

jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är väldigt energisk och har många olika projekt på gång. Men du kan inte helt koncentrera dig på något av dem. Istället gör du lite här och lite där, och även om inget blir klart så njuter du av själva den kreativa processen.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Det sker en stark utveckling, både inom dig och i din yttre värld. Ibland är det rörigt, men du tänker positivt och räds inga utmaningar. En resa ger många idéer och dessutom får du bra kontakt med en inflytelserik person.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du gör affärer och det är en bra vecka för att teckna kontrakt och avtal. Pengar kan också komma in genom en närstående. En konflikt i vänkretsen bekymrar dig en hel del, och det blir nog också du som löser den till slut.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är pratsam, tar gärna kontakt med nya människor och märker att alla har något intressant att komma med. Kanske är det också en förälskelse på gång, men den är inte så djup utan övergår ganska snart till vänskap.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du tar det lugnt och sammanfattar allt som hänt den senaste tiden. Självförtroendet är stabilt, och du känner inte att du hela tiden måste bevisa något för andra. Ett ekonomiskt erbjudande lockar, men ha is i magen!

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är energisk och otålig. Allt ska ske genast, även om det innebär att du måste göra allt själv. Många har också svårt att förstå dina idéer, eftersom du inte ger dig tid att förklara. Du får försöka vara lugn och pedagogisk.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill göra mycket, men när det kommer till kritan har du varken lust eller ork. Det gäller att prioritera det viktigaste, och sen kan du låta resten ligga till sig ett tag. Det ger dig dessutom tid att planera ännu grundligare.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…