Annons

Annons

5 anledningar till att powerbanken är ett måste i handväskan

En urladdad mobil när du som bäst behöver den. Den upplevelsen kan du slippa med en fulladdad powerbank i väskan.

Powerbanken, eller det försvenskade namnet strömbank, är ett bärbart batteri modell mindre för alla typer av teknikprylar som kan laddas med hjälp av USB.

powerbank

1. Du behöver aldrig mer vara beroende av ett uttag i väggen

Du är inte beroende av ett faktiskt eluttag i väggen. Faktum är att du aldrig mer behöver gå in på ett kafé och dricka en kaffe bara för att du är i akut behov av ström. Powerbanken är också perfekt på resan eller närhelst annars du inte vet när du kommer i närheten av ett uttag.

2. Potentiell livförsäkring!

Visst, det låter kanske överdrivet. Men det här är faktiskt en potentiell överlevnadspryl. Bilen har pajat mitt ute i ingenstans. Det är du och din urladdade mobiltelefon. Eller som den där extra säkerheten när du är ute på en veckolång fjälltur i Norrland. Strömbanken kan också vara bra att ha till hands vid exempelvis strömavbrott.

3 En riktig lättviktare

En powerbank väger bara ett par hekto. Vissa av dem är också väldigt små och därför lätta att ha med sig överallt. Grundregeln är, ju mer kraft du vill ha desto tyngre blir också din powerbank. Så fundera vad du behöver den till och välj variant därefter.

4. Mycket lång livslängd

Den bara går och går och går. Eller nästan i alla fall. När din telefon har laddat ur flera gånger har powerbanken fortfarande ström kvar. Vissa modeller kan ladda din telefon uppemot tolv gånger innan den själv behöver laddas. Exakt hur länge en powerbank håller är förstås svårt att säga. Men en fingervisning är att den håller för 500 laddningar. Det innebär att du kan ladda din telefon varje dag i 1,5 år. Kom bara ihåg att det kan ta några timmar att ladda powerbanken.

5. Bra för karman

Vem har inte någon gång lånat en laddsladd eller själv lånat ut en. Ta chansen att göra din nästa en god gärning!

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Text: Helena Sjögren
Källa: Powerbankexperten

Just nu har vi specialerbjudande på en powerbank! Beställ den i vår webbutik redan nu!

powerbank

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…