Annons

Annons

5 campingar för dig med hund eller katt

Har du hund eller katt och vill åka och campa? Här är de 5 bästa campingplatserna för dig med husdjur.

Saxnas_1

Båstad camping – Skåne
Vov vov, på Båstad Camping stortrivs hundarna då det både finns en hundrastgård och en agilitybana. Hav, skog, strandängar och så klart sommarens berömda tennisvecka är några exempel vad Båstad bjuder på.
Mer info: bastadcamping.se

Annons

Stuga Mora Parken

Mora camping – Dalarna
På Mora Camping är hundar välkomna och  vill husse eller matte röra på sig finns här en hinderbana, äventyrsgolf och en cykeluthyrning. Passa också på att utforska områdets vattenleder och paddla i Hemulån eller varför inte dra upp fisken till middagsmaten i Skepphusviken. Bada gör du i älven eller sjön. Förutom sedvanligt campingboende kan du här bo i traditionella små härbren.
Mer info: moracamping.com

Gilla Året Runt på Facebook

Läjets camping – Halland
På Läjets camping finns det mesta både för människa och hund, t ex en agilitybana, en hundrastgård och ett skötrum/dusch avsedd endast för husdjur. Dessutom ordnar campingen kurser och privatlektioner i lydnad eller agility i samarbete med Acania hundutbildning. Även barnaktiviteter och barnklubb finns. Och suger det i köptarmen ligger Gekås Ullared bara 40 minuter därifrån.
Mer info: lajetscamping.se

Gullviks havsbad camping – Ångermanland
Har du också drömt om att besöka Höga Kusten? På den norra delen, 15 km sydost om Örnsköldsvik, ligger Gullviks camping vid en fin sandstrand där även våra fyrbenta vänner är tillåtna. Förutom det erbjuder campingen aktiviteter både för stora och små som boulebana, minigolf, trampbåtsuthyrning och uppvärmd pool.
Mer info: gullvikshavsbad.se

Solnedgång på Saxnäs

Kronocamping Saxnäs – Öland
På KronoCamping Saxnäs/Öland kan människans bästa vän få sträcka ut sina små lurviga ordentligt. På anläggningen finns en rastgård på drygt 800 kvm samt en agilitybana och vid den härliga stranden finns ett stort hundbad och separat hunddusch. Under våren arrangeras agilitytävlingar och i juli Hundens Dag.
 Förutom det massor av aktiviteter både för stora som små.
Mer info: kcsaxnas.se/

Text: Katarina Markiewicz
Foto: respektive camping


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…