Annons

Annons

Efter skilsmässan: Frank Andersson har hittat kärleken på nytt

För fem månader sedan var Frank Andersson och Jeanette Anderssons skilsmässa ett faktum. Nu har han träffat kärleken igen i Gabrielle – och paret har redan förlovat sig.

Efter en tuff start på året har Frank Andersson, 61, hittat kärleken. Under tisdagskvällen offentliggjorde han sin förlovning med Gabrielle Söderberg, 35.

”Yes people its true…..!!! Gabrielle jag älskar dig….”, skrev han på Instagram och publicerade en bild på en förlovningsring.

Annons

Sedan ett par veckor tillbaka har det spekulerats om att Frank och Gabrielle funnit varandra efter att han delat med sig av en bild på dem två och kärlekshyllningen:

”Att träffa en kvinna som dig, gör att mitt största misstag inte längre är värt att minnas el sakna”.

Åkte båt i Kalmar skärgård

Men bara någon dag senare dementerade Frank Andersson att de två var ett par.

”Som svar på alla ev spekulationer kan jag meddela att vi är mycket goda vänner…. och mina vänner väljer jag själv och inte andra åt mig!!!”.

Men nu har paret förlovat sig. Enligt uppgiftslämnare ska de bytt ringar under lördagen, samma dag som Frank publicerade en bild på sig själv och Gabrielle när de leende åkte båt i solnedgången i Kalmars skärgård.

”En skön sommarkväll i Kalmar skärgård med Gabrielle helt fantastiskt väder”, skrev han till den vackra bilden.

”Livet har tagit nya vägar”

I mitten av februari kom beskedet att Frank Andersson och hustrun Jeanette Andersson Bouvin, 32, valt att gå skilda vägar efter drygt fyra års äktenskap.

”Nu sex år och två underbara barn senare har relationen förändrats och livet tagit nya vägar. Igår skickade jag in skilsmässopapper med bådas våra underskrifter på”, skrev Jeanette på bloggen.

Hänt har sökt Frank Andersson för en kommentar.

Text: Malin Ljung

Foto: Ibl, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också:

Så håller Jenny Strömstedt kärleken vid liv med pappans knep

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…