Annons

Annons

5 ögonblick vi minns från senaste säsongen av ”I en annan del av Köping”

"I en annan del av Köping" är över för den här säsongen. Vi längtar redan efter mer. Här är fem av våra favoritögonblick från serien.

Första gången vi fick träffa Linda, Tobbe, Frasse, Mats och Micke och alla andra på gruppboendet i Köping var 2007. Nu har vi fått följa dem i fyra härliga säsonger.

Bild: TV4

Här är några av våra favoritögonblick från säsongen som gått:

När Frasse knäcker sina arbetskompisar på Volvo

Frasse har jobbat på Volvo i mer än 20 år och han är minst sagt bra på det han gör. Enligt både chefen och kollegerna har han ett fantastiskt driv och ett av företagets flinkaste fingrar.

Annons

Vi önskar att alla hade samma arbetsglädje och fick ha en kollega som Frasse!

När Linda berättade om sin nya kärlek

Ny kanske är att ta i. Linda och Lars-Åke har trots allt varit ihop i sex år. Men vi tyckte ändå att det var något speciellt när Linda berättade om kärleken i den nya säsongen av ”I en annan del av Köping”. Att hon dessutom fortfarande umgås med sitt ex – utan problem, tycker vi känns bra.

Kärlek kommer och kärlek går, men vänskap består!

När Mats fick äran att inviga den nya banan

Vi vet att Mats älskar att bowla. När Köpings nya bowlingbana skulle invigas fick Mats därför äran att inviga banan. Och han tog sitt hedersuppdrag på största allvar. Favoritklotet putsades och finkläderna åkte fram.

– Hela jävla kroppen skakade, recenserar han efteråt.

Vi kunde känna det ända till tv-soffan!

Bild: TV4

Lars Hammars kärlekshyllning av dottern

På fars dag passade Linda på att träffa sin pappa Lars Hammar. Hon, Lars och pojkvännen Lars-Åke åkte ut på en liten utflykt och fikade. Där passade pappa Lars också på att hylla dottern.

– Du riktigt lyfter mig Linda. I dag kände jag av det här lite melankoli som kan komma över mig ganska ofta. Men så möter man dig och så får man hjälp på vägen, sa han i programmet.

Vi kan bara hålla med Lars!

Lindas fina gest som vän

Många älskar Tobbe, men det har också visat sig att hans fans kan vara lite väl på ibland. Inför den nya säsongen uppmanade Linda alla Tobbe-fans att ta det lite försiktigt.

– Han har haft det lite jobbigt sedan ni såg honom sist. Det är jättemånga som kommer fram och ropar: Ska du ha kaffe? Så nu tycker han inte om att vara på platser där det är mycket folk. Tobbe tycker att det är jättejobbigt när folk tjatar om kaffet. Det vore nog bra om folk ville låta Tobbe vara ifred. Jag förstår om man vill komma fram, men det är bra om man tar det lite lugnt, säger hon i ett klipp på TV4.

Vi hoppas att alla tar till sig av Lindas viktiga ord!

Här är de medverkande i ”I en annan del av Köping”:

Frans ”Frasse” Pettersson, 47. Frasse har ett stort sportintresserad. Han spelar floor hockey och rider, men gillar också sport på tv, favoriten är handboll.

Linda Hammar, 44. Linda älskar sitt jobb och sin kille Lars-Åke, förstås. Hon har också en stor passion för svenska såpor som ”Rederiet” och ”Skilda världar”.

Mats Halvarsson, 44. Mats har ett stort och genuint intresse för bilar. Han gillar också att bowla och spela floor hockey och tränar även på gym två gånger i veckan.

Mikael ”Micke” Wiseby, 36. Mickes passion är musik och han har en stor skivsamling. Och så gillar han att shoppa nya t-shirts.

Torbjörn ”Tobbe” Jonsson, 55. Vintertid går Tobbe ofta på bandy- och hockeymatcher på sportfältet i Köping. På sommaren är det fotboll som gäller. Tobbe gillar också att kolla på tv-sporten och att promenera.

Läs också:

Linda Hammars romantiska kväll med pojkvännen


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…